ACTIVITATS PER GRUPS ADULTS

Durant tot l’any, a excepció del mes d’agost, es poden concertar visites guiades als jaciments arqueològics per a grups de totes les edats.

“Descobreix les Coves de Serinyà”

La visita guiada comença amb un audiovisual (10min) que reconstrueix la vida en l’entorn d eles coves de Serinyà, des dels inicis del paleolític mitjà i la vida dels grups de caçadors-recol·lectors neandertals, passat pel paleolític superior i la vida dels nostres avantpassats els cromanyó, i fins el neolític i l’edat dels metalls i la quotidianitat dels grups sedentaris, agrícoles i ramaders.

Després es fa la visita als jaciments arqueològics en cova que el Parc ha adequat: la cova de l’Arbreda, la cova de Mollet i la cova del Reclau Viver. L’interès d’aquesta visita, a banda del magnífoc entorn paisatgístic on se situen, és la possibilitat de trepitjar i veure in situ els espais on varen viure els habitants de les èpoques més antigues.

Depenent del temps del que disposa el grup, també es poden visitar el conjunt de la Cova d’en Pau i Mollet III.

Durada de l’activitat

Tot i que la durada de l’activitat es pot adaptar a la disponibilitat del grup, es recomana no dedicar-hi menys d’1:30h.

Tarifes a partir de 2015

  • Visita guiada als jaciments: 6€ general / 3€ reduïda*

(* la tarifa reduïda s’aplica a adults amb minusvalia, majors de 65 anys, estudiants a partir de 1r de primària i a universitaris amb acreditació)

 

Algunes imatges de la visita

Els accessos als jaciments es fan a través d'un paratge natural de gran interès paisatgístic

Els accessos als jaciments es fan a través d’un paratge natural de gran interès paisatgístic

La cova de l'Arbreda va ser ocupada per dues espècies humanes diferents: l'Homo neanderthalensis (des de fa uns 140.000 anys) i l'Homo sapiens (des de fa uns 40.000 anys)

La cova de l’Arbreda va ser ocupada per dues espècies humanes diferents: l’Homo neanderthalensis (des de fa uns 140.000 anys) i l’Homo sapiens (des de fa uns 40.000 anys)

La cova del Reclau Viver, amb el vestíbul i la galeria ben conservats des d'època prehistòrica.

La cova del Reclau Viver, amb el vestíbul i la galeria ben conservats des d’època prehistòrica.

A la cova de Mollet s'hi ha localitzat la resta humana més antiga de Catalunya; és un avantpassat dels neandertals que té 216.000 anys d'antiguitat

A la cova de Mollet s’hi ha localitzat la resta humana més antiga de Catalunya; és un avantpassat dels neandertals que té 216.000 anys d’antiguitat

Per a concertar les activitats

L’horari i el dia de la visita s’ha de concertar amb un mínim de 10 dies d’antelació per assegurar la disponibitat del dia i l’hora escollits.

Podeu omplir un formulari a través de http://www.plaestany.cat/les-arees/promocio-economica-i-turisme/parc-de-les-coves-prehistoriques-de-serinya/grups-escolars

o bé enviar una sol·licitud_reserva a través de parcdelescoves@gmail.com

Altra informació complementària

www.plaestany.cat/coves

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s